Rețeta Minestrone de iarnă cu brânză elvețiană și cârnați este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 569 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste ditalini, pastă de roșii, fasole cannellini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Plăcintă cu oală de dovleac de iarnă cu smog elvețian și naut, Swiss Chard și mazăre dulce Manicotti (iarna), și
Instrucțiuni
1
Pregătiți pastele la al dente conform pachetului instructions.In un cuptor olandez mare, rumeniți legăturile de cârnați la foc mediu mic până se rumenesc pe toate părțile și se fierb, gătind aproximativ 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți și lăsați deoparte să se răcească ușor. Când cârnații s-au răcit, feliați în runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire. Se amestecă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă usturoiul și se sotează încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați morcovii, ciupercile și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Se sotează aproximativ 7 minute. Ciupercile trebuie să fie fragede și întregul amestec parfumat.Se amestecă roșiile, bulionul, apa și pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați frunzele de dafin, cimbru de rozmarin și oregano. Întoarceți cârnații în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți la minim și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți fasolea și amestecați-le în supă, condimentați după gust cu sare și piper și adăugați bietul elvețian. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Chard Elvețian
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
9
Lăsați să gătească până când ciorba elvețiană s-a ofilit, apoi amestecați pastele pregătite și serviți acoperite cu parmezan proaspăt ras.