Rețeta Minestrone de iarnă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 758 calorii. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la Andreas Recipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, ceapa perlată, kale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Minestrone De Iarnă, Minestrone De Iarnă, și Minestrone De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline în oală la foc mediu. Sotati telina, usturoiul, busuiocul, rozmarinul, oregano, cimbru pana cand telina este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orzul, cartofii, morcovii, ceapa perlată, bulionul, vinul și frunza de dafin. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.În timp ce supa fierbe, pregătiți pastele orzo în oala medie conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orz
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și se lasă deoparte.Se amestecă fasolea, roșiile, pasta de roșii și pătrunjelul. Aduceți la fierbere, acoperiți, fierbeți ușor până când pastele sunt fierte (15 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Adăugați kale și gătiți, neacoperit, până când este fraged-crocant (5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
5
Scoateți crenguțele de pătrunjel. Sare și piper după gust și amestecă orzo-ul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Gătit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Se servește în boluri, acoperite cu parmezan ras și pâine crustă pe lateral.