Minestrone de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, fasole cannellini, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Minestrone De Iarnă, Minestrone De Iarnă, și Minestrone De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas mare, greu sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, pancetta și usturoiul. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați ciorba elvețiană și cartoful. Condimentează cu sare și piper și gătește 2 minute. Se amestecă roșiile și crenguțele de rozmarin. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când bietul se ofilește și roșiile sunt foarte moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Chard Elvețian
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați 3/4 din fasole cu 1/2 cană de bulion. Se amestecă până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de fasole piure, bulionul rămas și coaja de parmezan în amestecul de legume. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când bucățile de cartof sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă fasolea rămasă și pătrunjelul. Fierbeți până când fasolea se încălzește și supa este groasă, aproximativ 2 minute. Aruncați tulpinile de rozmarin (frunzele vor fi căzut) și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată