Minestrone de dovlecei și fasole

Minestrone de dovlecei și fasole
Rețeta de Squash și Minestrone de fasole ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 3 ore și 50 de minute. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 149 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Kale Și Butternut Squash Minestrone, Supă De Minestrone De Dovleac, și Minestrone De Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea din cârligele de șuncă și tăiați-o în bucăți mari; pune carnea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
CarneCarne
2
Așezați fasolea bleumarin și oasele de șuncă într-o oală mare; adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2". Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră.
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o altă oală mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați carne de șuncă, ceapă, praz, țelină și usturoi; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ham HockHam Hock
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
CarneCarne
6
Adăugați dovlecei, fasole verde, fasole bleumarin și lichid de înmuiere, bulion și oase în oală. Aduceți la foc mic la foc mediu; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți ușor până când fasolea marină este fragedă, 1 1/2–2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole MarinăFasole Marină
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Când supa este aproape terminată de gătit, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți cu 2 linguri de ulei și adăugați 1/4 cană de pătrunjel și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Aruncați oasele de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
11
Adăugați spanacul și restul de 3/4 cană de pătrunjel în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
SupăSupă
12
Împărțiți supa între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați paste, acoperiți cu rucola Salsa Verde și stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
RucolaRucola
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Faceți înainte: supa poate fi făcută cu până la 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
15
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Revista