Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole
Minestrone cu mazăre cu ochi negri și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 857 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pancetta, căței de usturoi, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Mazăre Cu Ochi Negri Și Fasole Verde, și Mazăre cu ochi negri cu fasole verde și ardei roșii.
Ingrediente Porții:
118 1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil busuioc mărunțit 1 șuncă întreagă pentru învelit 237 1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil mazăre uscată cu ochi negri 45 Acoperiți și fierbeți la foc mic până când mazărea cu ochi negri este fragedă, aproximativ câteva minute 1 parmezan ras Încălziți măslinul într-o tigaie la foc moderat. Adăugați Penna în tigaie într-un singur strat 425 ardei habenero fasole roșie, drenată 411 ardei habenero Adăugați o de roșii tăiate cubulețe și gătiți încă 5 minute 2 (mequite, hickory sau arin) coaste de țelină, felii subțiri 57 ardei habenero În timp ce supa fierbe, gătiți pastele penne în apă clocotită până când sunt al dente. Se scurge și se răcește sub apă curentă și apoi se taie penne transversal în inele de 1/4 inch 3 puțin dovlecel tocat Puneți supa în boluri și presărați parmezan ras. Bucurați-vă 13 Aceasta este Săptămâna # provocării mele de gătit din 2011! Faceți clic aici pentru a vedea toate rețetele din această provocare. Toate rețetele create pentru această provocare provin din cartea de bucate anuală Food & Wine 2010 3 puțin dovlecel tocat Aduceți la fierbere 1 -2 linguri ulei de masline extravirgin Uneori sunt surprins de cât de artistică este mâncarea. Poate de aceea îmi place atât de mult blogging-ul alimentar și fotografia alimentară 4 cuișoare de usturoi, feliate subțire 1 praz, părți albe și verzi fragede feliate subțire (rezervați blatul verde închis pentru mai târziu) 3 puțin dovlecel tocat Asigurați prazul cu sfoară de bucătărie și adăugați-l în oală 1 lingura. otet de vin rosu Începeți prin încălzirea a 2 linguri de ulei de măsline într-o oală de supă 1 lingura. otet de vin rosu ceapa, tocata marunt 57 ardei habenero pancetta, tăiată fin 3 crenguțe de pătrunjel 3 puțin dovlecel tocat Inele Penne 10 Gatiti la foc moderat pana cand legumele se inmoaie, minute 3 puțin dovlecel tocat Sare și piper 227 ardei habenero Adăugați Savoy mărunțit grosier sau altă varză verde și gătiți până se ofilesc ușor, 1 minut 3 crenguțe de cimbru 2 Ceapa galbena medie, tocata 1 cană de orz alb perlat 3 puțin dovlecel tocat Faceți clic aici pentru o rețetă imprimabilă 5 Gatiti, intoarcandu-va o data, pana la aur, aproximativ minute. Scurgeți inelele penne pe prosoape de hârtie 3 puțin dovlecel tocat Lucrurile importante și delicioase! Cel puțin am prioritățile mele drepte 3 puțin dovlecel tocat Și această față frumoasă era la celălalt capăt 3 puțin dovlecel tocat Aceasta a fost scena de la un capăt al bucătăriei această duminică după-amiază trecut 3 puțin dovlecel tocat Și aceasta a fost scena din sufragerie 3 puțin dovlecel tocat Și când mă gândesc că odată, și eu îmi petreceam weekendurile sărind din avioane. Ahh, acestea au fost zilele 3 puțin dovlecel tocat În timp ce iau scena acasă. Știi, ignorând rufele și toaletele murdare în timp ce grija pentru băieții mei și de gătit