Minestrone cu pesmet crocant de parmezan este un fel principal care oferă 20 de porții. Pentru 2,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 de calorii , 16 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită păstârnac, parmezan, pancetta și ceapă. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli cu pesmet sotat și usturoi , Risotto cu lămâie și Arënkha Msc cu pesmet prăjit în hamsii și Cea mai bună rețetă de supă minestrone .
Instrucțiuni
1
Pune fasolea într-o oală mare și acoper-o cu apă până la 5 cm. Adu la fierbere și gătește fasolea timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Luați de pe foc, acoperiți și lăsați să stea timp de 1 oră. (Sau acoperiți fasolea cu apă rece și lăsați-o la înmuiat peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Începeți supa: Într-o oală mare, la foc mediu-mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este încins, adăugați pancetta, ceapa, țelina, morcovii și păstârnacul și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați 2 linguri de cimbru, 2 linguri de rozmarin, salvia și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Scurgeți fasolea și adăugați-o în oală împreună cu roșiile și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Turnați supa de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 1 oră până la 1 oră și jumătate, adăugând apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid. Supa trebuie să fie groasă: pentru a îngroșa supa, rupeți o parte din fasole cu dosul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
7
Scoateți frunzele de dafin și aruncați-le înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Amestecați pesmetul, cimbrul și rozmarinul rămase și brânza pe o tavă de copt. Condimentați cu sare și piper și stropiți cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline; combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și crocante, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Pentru servire, turnați supa cu polonicul în pahare mici, cești sau căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline, adăugați deasupra firimiturile crocante și serviți.