Minestrone cu pesmet crocant de parmezan este un fel principal care oferă 20 de porții. Pentru 2,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 de calorii , 16 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită păstârnac, parmezan, pancetta și ceapă. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 54% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broccoli cu pesmet sotat și usturoi , Risotto cu lămâie și Arënkha Msc cu pesmet prăjit în hamsii și Cea mai bună rețetă de supă minestrone .
Instrucțiuni
1
Pune fasolea într-o oală mare și acoper-o cu apă până la 5 cm. Adu la fierbere și gătește fasolea timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Luați de pe foc, acoperiți și lăsați să stea timp de 1 oră. (Sau acoperiți fasolea cu apă rece și lăsați-o la înmuiat peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Începeți supa: Într-o oală mare, la foc mediu-mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este încins, adăugați pancetta, ceapa, țelina, morcovii și păstârnacul și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați 2 linguri de cimbru, 2 linguri de rozmarin, salvia și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Scurgeți fasolea și adăugați-o în oală împreună cu roșiile și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Turnați supa de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 1 oră până la 1 oră și jumătate, adăugând apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid. Supa trebuie să fie groasă: pentru a îngroșa supa, rupeți o parte din fasole cu dosul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
7
Scoateți frunzele de dafin și aruncați-le înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați pesmetul, cimbrul și rozmarinul rămase și brânza pe o tavă de copt. Condimentați cu sare și piper și stropiți cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline; combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți până când firimiturile sunt aurii și crocante, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru servire, turnați supa cu polonicul în pahare mici, cești sau căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline, adăugați deasupra firimiturile crocante și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec