Minestrone copios cu scoici

Minestrone copios cu scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Minestrone copios cu scoici. O porție conține 332 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, țelină, morcov și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Minestrone Consistent, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, gătiți cârnați, amestecând și despărțindu-vă cu o lingură de lemn până când nu rămân urme de roz, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați carnea pe prosoape de hârtie; scurgeți grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ulei de măsline, ceapă, usturoi, țelină și morcov și gătiți, amestecând, până când legumele s-au înmuiat, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Se amestecă bulionul de pui, roșiile cu suc și 3 căni de apă și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Supă De PuiSupă De Pui
ApăApă
5
Adăugați fasolea verde și mătgul și fierbeți până se înmoaie foarte mult, aproximativ 20 de minute. Se amestecă fasolea, pastele și cârnații rezervați și se fierbe, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CârnațiCârnați
FasoleFasole
Chard ElvețianChard Elvețian
PastePaste
6
Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista