Minestrona consistentă a mamei

Minestrona consistentă a mamei
Minestrone-ul consistent al mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 277 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mama Mia ' s Minestrone, Minestrone Consistent, și Minestrone Consistent.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana se parfumeaza, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită măcinată; gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
3
Scurgeți excesul de grăsime.
4
Transferați amestecul de carne de vită măcinată într-un vas de 8 litri; adăugați bulion de pui, roșii tăiate cubulețe, sos de roșii, apă și morcovi. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt parțial fierți, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
TomateTomate
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați dovleceii, ardeiul gras, busuiocul, oregano, sarea și piperul negru; fierbeți până când morcovii sunt fragede, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MorcovMorcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
SareSare
6
Se amestecă broccoli și macaroane în supă; se fierbe până când macaroanele sunt fierte, dar ferme până la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MacaroaneMacaroane
SupăSupă
7
Se ornează cu parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Minestrone în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista