Mimosa Cremă De Portocale

Mimosa Cremă De Portocale
Crema de portocale Mimosan este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 285 calorii. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită înlocuirea ginger ale, zahăr superfin, suc de portocale și căpșuni. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 4 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Mimoza De Sfeclă Portocalie, Mimosa Cu Cremă Portocalie, și Cremă de brânză Mimosa răspândită pentru covrigi sau pâine prăjită.

Instrucțiuni

1
Puneți sucul de portocale, coaja, jumătate și jumătate și zahărul într-un blender și procesați până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă acest amestec într-o tigaie puțin adâncă și se congelează până se întărește, 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți amestecul de portocale înghețat din congelator și lăsați-l să se înmoaie ușor, aproximativ 10 minute. Cu o lingură sau o lingură, răzuiți o lingură mică și puneți-o într-un pahar de șampanie. Umpleți încet paharul cu șampanie și serviți garnisit cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
șampanieșampanie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista