Millefoglie cu cremă Grappa și rubarbă

Millefoglie cu cremă Grappa și rubarbă
Millefoglie cu cremă Grappa și rubarbă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 596 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână foi de foietaj, amidon de porumb, grappa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de castane cu cremă Grappa, Millefoglie De Ananas Cu Sos De Cireșe Maraschino, și Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de lapte cu sare la fiert într-o cratiță grea de 3 litri. Între timp, amestecați gălbenușurile, zahărul, făina, amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de lapte într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați o treime din laptele fierbinte la amestecul de gălbenușuri într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați la laptele rămas în cratiță, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Aduceți crema la fierbere la foc moderat, șoptind și fierbeți, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește, apoi se amestecă grappa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
GrappaGrappa
5
Transferați crema într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Fierbeți rubarba, apa, zahărul și grappa într-o cratiță grea de 3 litri curățată, neacoperită, amestecând ușor o dată sau de două ori, până când rubarba este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 4 minute. Puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă rece și lăsați să stea 2 minute pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
GrappaGrappa
ZahărZahăr
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Turnați încet amestecul de rubarbă într-o sită așezată peste un bol. Întoarceți siropul în cratiță, rezervând rubarba și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Păstrați rubarba și siropul, acoperite, la temperatura camerei până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Desfaceți 1 foaie de foietaj și rulați ușor într-un pătrat de 14 inci cu un sucitor pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Transferați pe o foaie mare de copt cu unt și înțepați peste tot cu o furculiță. Repetați cu foaia rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când patiseria este umflată și aurie, aproximativ 15 minute în total. Se răcește pe foi de copt pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Tăiați marginile de patiserie cu un cuțit mare zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
6
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 12 (3 inci) și rupeți resturile de patiserie în cioburi mici.
1
Bateți smântâna (pentru cremă) într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Bateți crema pentru a slăbi, apoi pliați în frișcă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Dollop 2 linguri rotunjite de cremă grappa pe fiecare din cele 8 farfurii de desert și deasupra cu jumătate de rubarbă. Acoperiți crema și rubarba pe fiecare farfurie cu un pătrat de patiserie. Faceți un alt strat cu crema de grappa rămasă, rubarba și pătratele de patiserie, apoi acoperiți cu cioburi de patiserie. Cerneti zaharul cofetarilor uniform peste fiecare portie si stropiti cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RubarbăRubarbă
GrappaGrappa
CremăCremă
SiropSirop
1
Custard (fără frișcă) poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. * Rubarba poate fi preparată cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. * Patiseria poate fi coaptă și tăiată cu 1 zi înainte și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei. Recrisp pe 2 foi de copt într-un cuptor 350 F de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista