Milanez de vițel cu salată de rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Milanezul de vițel cu salată de rucola. O porție conține 698 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți parmigiano reggiano, ou, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Milanez De Pui Cu Salată De Rucola, Milanez de pui cu salată de rucola, și Milanez De Pui Cu Salată De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau farfurie de plăcintă și ou bătut într-o secundă.
Combinați parmezanul și pesmetul în al treilea rând și condimentați după gust cu sare și piper.
Dredge vițel în făină, apoi ou. Lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi transferați-l în pesmet. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform, apăsând firimiturile astfel încât să adere.
Transferați scallopini pe o farfurie mare.
Adăugați ulei într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu-mare până când sclipirea și colțul de vițel înmuiat în ulei începe imediat să clocotească. Adăugați cu grijă o bucată de vițel în uleiul fierbinte. Gatiti, rotind tigaia ocazional pana se rumeneste pe prima parte, aproximativ 1 1/2 minute. Întoarceți cu grijă cu clești și gătiți până când a doua parte devine maro aurie, cu aproximativ 1 minut mai mult. Reglați căldura după cum este necesar pentru a preveni arderea uleiului—vițelul ar trebui să baloneze constant.
Transferați vițelul pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Se scurge pe un prosop de hârtie. Repetați cu al doilea scallopino de vițel
Aruncați rucola, roșiile, busuiocul și așchii de parmezan în plus într-un castron mediu cu ulei de măsline și suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți imediat vițel și salată.