Migdale Prăjite Sărate

Migdale Prăjite Sărate
Migdale prăjite sărate ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 266 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă $1.02 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de migdale albite, ulei de măsline, sare obișnuită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brownies de Marshmallow cu migdale sărate, Coaja de ciocolată sărată cu migdale, cireșe și ghimbir, și Primăvara în prânz cu Glad {: migdale de Caramel sărate}.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 9 pe 13 inci, amestecați migdalele cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când nucile sunt aurii, 12 până la 14 minute, amestecând o dată la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lăsați să se răcească complet.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista