Migdale Nucă De Cocos Ciocolată Cookie Bile
Almond Coconut Chocolate Cookie Balls este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție conține 90 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți extract de vanillan, sare, migdale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 37 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Trufe De Ciocolată Cu Nucă De Cocos {Yum Yum Balls}, Bile de aluat pentru biscuiți cu nucă de cocos cu ciocolată, și Bile de unt de migdale cu nucă de cocos și chipsuri de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
În jumătatea superioară a unui cazan dublu topiți ciocolata și laptele condensat, amestecând frecvent.
Se toarnă amestecul de ciocolată topită peste nucă de cocos. Se amestecă vanilia și sarea.
Se amestecă bine până când nuca de cocos este complet acoperită. Puneți aluatul cu lingurițe pe foaia de copt pregătită. Apăsați o migdale întregi în partea de sus a fiecărui cookie.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 12 minute. Verificați la 8 minute, deoarece fundul tinde să ardă ușor.
Se scoate din cuptor și se răcește.