Migdale Marcona Glazurate Cu Miere
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Migdalele Marconan glazurate cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale marconan albite, unt, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry-miere Blondies cu migdale Marconan, Brie la cuptor cu arțar-unt de dovleac, miere, migdale Marconan și Pepitas, și Migdale Glazurate Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; înveliți cu spray de gătit.
Încălziți mierea la foc mic până când bule, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scorțișoară, cardamom și curry, dacă utilizați; Se amestecă. În timp ce amestecul de miere se fierbe, adăugați untul. Se amestecă până se amestecă, aproximativ 1 minut.
Adăugați migdale în tigaie și amestecați rapid pentru a acoperi cu amestec de miere.
Lăsați migdalele să se răcească complet pe foaia de copt. A se păstra într-un recipient etanș.