Migdale Macaroon Negrese
Migdale Macaroon negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți extract de vanillan, ouă, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Migdale Macaroon Negrese, Macaroon Brownies, și Ciocolată Macaroon Brownies.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați făina și migdalele tocate.
Se întinde într-un 8-in uns. tavă de copt pătrată.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul, oul și făina până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos și migdalele tocate.
Răspândiți peste stratul de brownie. Așezați uniform migdalele întregi peste topping.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede (nu se coace prea mult). Se răcește pe un suport de sârmă.
Stropiți cu ciocolată topită.