Migdale Caramel Porumb

Migdale Caramel porumb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, floricele de porumb, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip & Migdale Caramel Porumb, Porumb Caramel De Migdale Cu Miere Sărată, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 20
Așezați floricele și migdalele într-o tigaie foarte mare sau împărțiți amestecul de floricele între 2 tigăi dreptunghiulare unsuroase, de 13x9x2 inci.
Încălziți zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea într-o cratiță de 2 litri la foc mediu, amestecând ocazional, până la bule în jurul marginilor. Continuați să gătiți 5 minute fără a amesteca; se ia de pe foc. Se amestecă bicarbonatul de sodiu până se spumează.
Se toarnă amestecul de zahăr peste floricele; se aruncă până se acoperă uniform.
Coaceți 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Se întinde pe folie de aluminiu sau hârtie pergament de gătit. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Depozitați bine acoperit.