Migdale Afine Fragile
Almond Cranberry fragil ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 205 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Migdale Fragile, Migdale Fragile, și Migdale Fragile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați foile de copt cu folie de aluminiu.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță de 3 litri la foc mediu; gătiți și amestecați până se dizolvă zahărul și amestecul începe să fiarbă, 5 până la 10 minute. Se amestecă untul; gătiți, amestecând frecvent, până când amestecul este gros și siropos și un termometru cu bomboane introdus în centrul siropului, fără a atinge fundul, citește 230 grade F (110 grade C), 10 până la 15 minute.
Amestecați migdalele și afinele în amestecul de zahăr; gătiți și amestecați până când temperatura atinge stadiul de fisură moale la 280 grade F (138 grade C), 10 până la 15 minute. Se amestecă constant până când amestecul ajunge la stadiul de fisură tare la 305 grade F (152 grade C), 10 până la 15 minute.
Amestecați rapid bicarbonatul de sodiu în amestec fragil până când este complet încorporat.
Se toarnă fragil pe foaia de copt pregătită.
Întindeți bomboanele ridicând și trăgând de pe margini folosind furculițe pe măsură ce bomboanele se răcesc. Se răcește complet înainte de a se rupe în bucăți.