Migas cu Salsa Verde
Migas con Salsa Verde ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, salsa verde, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă.
Combinați ouăle, albușurile, coriandrul și sarea într-un castron, amestecând cu un bici.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați benzi de tortilla; saut 2 minute, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și jalapeo; saut 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați ardeiul gras prăjit și amestecul de ouă; gătiți 2 1/2 minute sau până când ouăle sunt setate, amestecând ocazional. Împărțiți uniform amestecul de ouă între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 linguri de salsa și 1 lingură de brânză.