Miere și piele de fructe de caise

Miere și piele de fructe de caise
Miere și piele de fructe de caise este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 7 ore. Dacă aveți caise, miere, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Piele De Fructe De Caise Și Lavandă, Apple Scorțișoară Fructe Piele, și Scorțișoară și piele de fructe de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați amestecul într-o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Așezați cratița la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1 3/4 până la 2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați într-un recipient rezistent la căldură cu gura de scurgere sau reveniți la ulciorul de blender curățat și uscat.Turnați încet amestecul pe covorul de copt, urmărind interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Turnați amestecul rămas în marginile dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți amestecul pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața amestecului, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista