Miere și piele de fructe de caise
Miere și piele de fructe de caise este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 7 ore. Dacă aveți caise, miere, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Piele De Fructe De Caise Și Lavandă, Apple Scorțișoară Fructe Piele, și Scorțișoară și piele de fructe de pere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până când obțineți un pur și simplu foarte neted, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-o cratiță medie.
Așezați cratița la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1 3/4 până la 2 căni, aproximativ 10 până la 15 minute.
Transferați într-un recipient rezistent la căldură cu gura de scurgere sau reveniți la ulciorul de blender curățat și uscat.Turnați încet amestecul pe covorul de copt, urmărind interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Turnați amestecul rămas în marginile dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți amestecul pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața amestecului, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 6 până la 7 ore.
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și înfășurați, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.