Miere și pepene galben în sirop de var de vanilie
Honeydew și pepene galben în sirop de var de vanilie este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 139 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de var, coajă de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pepene galben cu sirop de tei Tequila, Salată De Căpșuni De Pepene Galben Cu Sirop De Tei Și Mentă, și Pepene galben și gelatină de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică se fierbe ingredientele de sirop, amestecând, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați fasolea de vanilie împărțită și răciți complet siropul.
Aruncați coaja și fasolea de vanilie. Siropul poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu combinați bilele de pepene galben cu sirop și împărțiți amestecul între 6 pahare de martini. Topiți fiecare porție cu o păpușă generoasă de cremă și garnisiți cu coajă rasă.