Miere și curry-Squash glazurat

Miere și curry-Squash glazurat
Miere și curry-glazurate Squash este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați squashes de iarnă, pudră de chile Chipotle, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Miere și curry-Squash glazurat, Miere-Curry miel glazurat cu struguri prăjiți și afine, și Miere Chipotle Glazurate Butternut Squash.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit indirect la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Spălați dovleceii sub apă rece. Folosind un cuțit greu și ascuțit, tăiați capetele fiecărei dovlecei și apoi tăiați fiecare dovlecel în 4 sau 6 bucăți. Folosind o lingură, scoateți și aruncați semințele și pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați bucățile de dovlecei pe o tigaie și ungeți carnea cu uleiul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Curățați grătarele de gătit. Grătați bucățile de dovlecei, pielea în jos, la foc mediu indirect, cu capacul închis, timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați ingredientele glazurii și gătiți până când untul este topit și glazura este netedă, aproximativ 2 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți din căldură.
7
După primele 30 de minute de gătit, întoarceți bucățile de dovlecei în tigaia cu foi. Închideți capacul grătarului pentru a menține căldura în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Ungeți carnea cu glazura, întoarceți dovlecelul la grătar și continuați să prăjiți la foc mediu indirect, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este moale și fraged, 30 până la 40 de minute, glazurând la fiecare 15 până la 20 de minute. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți cu glazura rămasă și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista