Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Balsamic cu usturoi cu miere. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 253 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic, Miere De Pui Balsamic, și Miere de pui balsamic.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper. Topiți untul la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Adăugați puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Gatiti puiul pana cand ambele parti se rumenesc si puiul este fiert. Este de aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Scoateți puiul din tigaie și puneți-l pe o farfurie și acoperiți-l cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulionul de pui, oțetul balsamic, sucul de lămâie, usturoiul și mierea în tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute, sosul se va ingrosa. Folosiți o spatulă pentru a scoate bucățile rumenite de pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
5
Feliați puiul pe o părtinire și puneți sosul de tigaie deasupra. L-am servit pe al meu cu niște orzo aruncat cu sos pesto de casă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire