Miere-usturoi Carne de porc este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 432 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Bomboane De Porc Glazurate Cu Miere, Ierburi, usturoi și filete de porc Dijon, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 1/2 cană muștar, 1/2 cană miere, 2 linguri suc de lămâie, usturoi, sare și 2 lingurițe piper într-un vas mare de mică adâncime sau pungă de plastic cu fermoar greu; adăugați carne de porc, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
16 Frigarui (6 Inchi).
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Așezați carnea de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se fierbe 6 inci de la căldură 5 minute; reduceți temperatura cuptorului la 425 și coaceți 15 minute. Acoperiți ușor cu folie și coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sos Ponzu Preparat
2 Linguri De Pepita, Prăjite
4
Se amestecă împreună restul de 1/2 cană de muștar, restul de 1/4 cană de miere, restul de 1 lingură de suc de lămâie, restul de 1/2 linguriță de piper și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături
16 Frigarui (6 Inchi).
Pignolis (nuci De Pin), Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Serviți amestecul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.