Miere Trail Mix Baruri

Miere Trail Mix Baruri
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Honey Trail Mix Bars ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de cookie nebunie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Curat Consumul De Cereale Gratuit Trail Mix, Idei simple de cutie de prânz și Mix ușor de trasee, și Trail Mix Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F . Căptușiți o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu hârtie pergament. Dacă faceți o jumătate de lot, utilizați o tigaie de pâine de 9 litri de 5 inci instead.In un bol mare de amestecare, combinați cerealele, caju, migdale, fistic, nuci pecan, fructe uscate, semințe de susan, făină de semințe de in și nucă de cocos în fulgi. Set aside.In o cratiță medie, combinați mierea, zahărul brun, sarea și amidonul de porumb. Se aduce la fierbere ușoară la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Fructe UscateFructe Uscate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
CajuCaju
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se toarnă amestecul peste ingredientele uscate și se aruncă până se acoperă uniform.
3
Transferați amestecul în tigaia pregătită. Folosiți o altă bucată de hârtie pergament pentru a apăsa amestecul astfel încât să fie plat și distribuit uniform în colțurile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați stratul superior de pergament și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie câteva ore.Întoarceți amestecul pe o tăietură, îndepărtând hârtia pergament de pe fund. Folosind un cuțit zimțat, tăiați în 16 pătrate. Depozitați într-o pungă cu fermoar sau într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de aproximativ o săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista