Miere Tangy Glazurate Sunca

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Șunca glazurată cu miere Tangy ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 327g de proteine, 254g de grăsime, și un total de 4162 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $ 5.98 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2894 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Șuncă Glazurată Tangy, Chiftele Glazurate Tangy, și Pui Glazurat Picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, sucul de ananas, mierea, sucul de portocale, coaja de portocală, muștarul Dijon și cuișoarele măcinate. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 până la 10 minute. Pune deoparte.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit neacoperit timp de 2 ore.
Scoateți șunca din cuptor și periați cu glazură.
Coaceți încă 30 până la 45 de minute, perindând șunca cu glazură la fiecare 10 minute.