Miere Susan Dantelă Chipsuri

Miere Susan Dantelă Chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați chipsurile din dantelă de susan cu miere. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 51 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, miere locală, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Miere Migdale Dantelă Chipsuri, Chipsuri din dantelă de miere umplute cu cremă de portocale, și Fursecuri Din Dantelă De Susan Negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, topiți untul cu miere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați zahăr și sare și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați făină și continuați să bateți până nu rămân bulgări. Se amestecă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se transferă într-un castron mic și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aliniați 2 foi de copt cu margini plate cu hârtie pergament. Lingura 1 linguriță. amestec de miere pe foi de aproximativ 4 in. în afară (se vor răspândi foarte mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când apar maro auriu închis și găuri mici, timp de 10 până la 12 minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe tavă până când începe să se întărească, 2 până la 3 minute. În timp ce cookie-urile se răcesc, folosiți un cuțit pentru a separa cookie-urile care s-au topit împreună și pentru a modela fiecare într-un cerc. Lucrând în loturi de 3 sau 4, îndepărtați cu grijă prăjiturile de pe hârtie și așezați-le peste un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
9
Lăsați să se răcească pe pin până când este complet crocant, aproximativ 3 minute. Dacă cookie-urile se întăresc înainte de a le putea modela, puneți foaia de copt înapoi în cuptor pentru a se încălzi ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Faceți înainte: până la 1 zi; depozitați etanș.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista