Miere-sos de soia pui cu M salată de citrice și m

Miere-sos de soia de pui cu M salată de citrice-și-citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 52G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de canolan, bețișoare de pui, frisone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de pui cu miere-sos Tahini, Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, și Salată de pui cu struguri roșii și sos de citrice-miere.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic mare, resigilabilă, amestecați 1/4 cană din sosul de soia cu mierea, usturoiul și ghimbirul.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Preîncălziți broilerul cu un set de rafturi la 10 inci de căldură. Tapetați o foaie mare de copt cu folie. Aranjați puiul pe foaie și turnați marinada deasupra. Se fierbe aproximativ 25 de minute, întorcând frecvent puiul, până când este fiert.
Între timp, într-un castron mic, combinați coaja de tei, sucul de lămâie și sosul de soia rămas. Radeți fin coaja de 1 portocală în castron și amestecați uleiul de canola.
Folosind un cuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți 1 lingură de suc în pansament; condimentează cu sare și piper.
Aruncați portocalele cu mche, frise și castraveți.
Adăugați pansamentul și aruncați.
Transferați salata și puiul în farfurii și stropiți cu orice suc de pe foaia de copt.
Se presară cu semințele de susan și se servește.