Miere-Pâine Integrală De Grâu
Miere-pâine integrală de grâu este un vegetarian rețetă cu 32 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână apă foarte caldă, miere, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o pâine foarte prietenoasă cu bugetul. 238 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Pâine De Grâu Cu Miere, și Miere-Pâine Integrală De Grâu.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/4 cană de apă caldă.
Adăugați miere, unt, sare, 2 1/2 căni de apă foarte caldă și 3 căni de făină integrală de grâu. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron frecvent. Bateți în restul de 1 1/2 căni de făină integrală de grâu.
Cu lingura, amestecați 2 1/4 până la 2 3/4 căni de făină universală până când aluatul se îndepărtează curat de partea bolului.
Pe suprafața ușor făinată, frământați restul de 1/2 până la 1 cană de făină universală; continuați să frământați 5 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit; așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ungeți cu generozitate 2 tigăi de pâine (8x4 sau 9x5 inci) cu spray de scurtare sau de gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla; împărțiți în jumătate. Formați aluatul în pâini; așezați în tigăi. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Se încălzește cuptorul la 375 F. descoperiți aluatul; coaceți 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când pâinile sună goale când sunt ușor bătute. Scoateți imediat din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.