Miere Pâine De Grâu I
Pâine de grâu miere i este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 de calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de zahăr, drojdie cu creștere rapidă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, Pâine De Grâu Cu Miere, și Miere De Ovăz Pâine Integrală De Grâu.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă.
Combinați laptele, 1/4 cană de apă, scurtarea, mierea, sarea și făina de grâu în robotul de bucătărie sau într-un bol.
Se amestecă amestecul de drojdie și se lasă să se odihnească 15 minute.
Adăugați făină de pâine și procesați până când aluatul formează o bilă. Frământați aluatul procesând încă 80 de secunde în robotul de bucătărie sau amestecați și frământați manual 10 minute.
Așezați aluatul într-un castron cu unt și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească timp de 45 de minute, sau până aproape s-a dublat.
Punch jos, și împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate și bateți bulele. Formați-vă în pâini și puneți-le în tigăi de pâine cu unt de 9x5 inch. Ungeți vârfurile aluatului și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Lăsați să crească într-o zonă caldă până se dublează; a doua creștere ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute.
Așezați o tigaie mică cu apă pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți timp de 25 până la 35 de minute sau până când blaturile sunt maro auriu închis. Unt cruste în timp ce este cald. Feliați când este rece.