Miere Portocaliu Petardă Creveți
Miere de portocale creveți Petard este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Miere Portocaliu Petardă Creveți, Miere Portocaliu Petardă Creveți, și Firecracker Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine creveții și scufundați-vă în apă rece într-un bol; puneți creveții deoparte.
Așezați amidon de porumb, praf de usturoi, sare și piper negru într-un bol mare de plastic cu un capac bine fixat, închideți capacul și agitați de mai multe ori pentru a amesteca.
Așezați jumătate din creveții umedi în recipient, acoperiți și agitați pentru a acoperi creveții cu amestec de amidon de porumb.
Scoateți creveții pe un platou și repetați cu creveții rămași.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu până când uleiul este fierbinte și strălucitor, dar nu fumează. Atingeți excesul de amidon de porumb din creveți și prăjiți în tigaie în loturi până când creveții sunt opaci în interior și maro și crocant în exterior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți creveții fierți pe prosoape de hârtie în timp ce prăjiți creveții rămași.
Curățați tigaia și turnați miere; se aduce la fierbere la foc mediu și se amestecă coaja de portocală, sucul de lămâie și ardeiul cayenne.
Serviți creveți fierbinți pe un platou de servire stropit cu sos de miere după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.