Miere Portocaliu Petardă Creveți

Miere Portocaliu Petardă Creveți
Miere de portocale creveți Petard este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Miere Portocaliu Petardă Creveți, Miere Portocaliu Petardă Creveți, și Firecracker Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine creveții și scufundați-vă în apă rece într-un bol; puneți creveții deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați amidon de porumb, praf de usturoi, sare și piper negru într-un bol mare de plastic cu un capac bine fixat, închideți capacul și agitați de mai multe ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați jumătate din creveții umedi în recipient, acoperiți și agitați pentru a acoperi creveții cu amestec de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Scoateți creveții pe un platou și repetați cu creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu până când uleiul este fierbinte și strălucitor, dar nu fumează. Atingeți excesul de amidon de porumb din creveți și prăjiți în tigaie în loturi până când creveții sunt opaci în interior și maro și crocant în exterior, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți creveții fierți pe prosoape de hârtie în timp ce prăjiți creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Curățați tigaia și turnați miere; se aduce la fierbere la foc mediu și se amestecă coaja de portocală, sucul de lămâie și ardeiul cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți creveți fierbinți pe un platou de servire stropit cu sos de miere după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista