Miere-portocaliu bizon spate coaste este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 8.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 976 calorii. Dacă aveți la îndemână miere, suc de portocale, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 6 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Spice frecat la grătar bizon american coaste scurte cu sos de BBQ Orange miere Chipotle, Coaste Spate De Bizon Afumate, și Ghimbir și miere copil coaste spate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coastele din spate de bizon într-o oală de 4 până la 6 litri. Acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon Spate Coaste
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge; se răcește timp de 30 de minute.
3
Așezați coastele din spate de bizon într-o pungă mare de plastic resigilabilă, așezată într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon Spate Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Pentru marinată, combinați sosul de chili, sucul de portocale, coaja de portocală, ceapa, oțetul, mierea, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă 3 căni peste coastele din spate ale bizonului. Marinati bizon înapoi coaste în frigider timp de 4 până la 24 de ore, de cotitură sac ocazional. Acoperiți marinada rămasă; se răcește până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon Spate Coaste
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Scurgeți coastele din spate ale bizonului; rezervați marinada scursă pentru periaj pe coaste în timp ce grătați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
Pentru grătarul cu cărbune, aranjați cărbuni preîncălziți în jurul unei tigaie. Testați la foc mediu deasupra tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați coastele din spate ale bizonului pe grătar peste tigaia de picurare. Acoperiți și grătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când se încălzește, perindând o dată cu o parte din marinada scursă; aruncați orice marinată rămasă folosită pentru periaj. (Pentru grătarul cu gaz, preîncălziți grătarul. Reduceți căldura la mediu-mare. Reglați pentru grătarul indirect. Grătar ca mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon Spate Coaste
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați marinada rezervată (nu este folosită pentru marinare sau periere) într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Simmer, neacoperit, timp de 10 minute; treceți cu coaste de bizon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bizon Spate Coaste
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)