Miere-Pere Ricotta

Miere-Ricotta pere este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați pere de bosc, miere, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Panglici de pere Ricotta dulce cu nuci de miere prăjită și smochine, Miere de flori de portocale crude din grâu integral și clătite de Ricotta adaptate din miere de grâu integral Donna Hay și clătite de ricotta din "Fresh and Light", și Desert De Pere Ricotta.
Instrucțiuni
Înjumătățiți și înmuiați perele, apoi tăiați-le în felii, lăsând capătul tijei intact și nu tăiați pentru a separa feliile. Strângeți sucul de lămâie peste partea tăiată a jumătăților de pere.
Condimentați ricotta cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi așezați în 2 movile pe o farfurie. Topiți movilele de ricotta cu jumătățile de pere feliate, ventilând ușor feliile.
Stropiți perele cu miere și presărați cu nuci de pin.