Miere nuci crunch pere
Miere Nut crunch pere necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 252 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pere, migdale, condimente și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Încercați Miere Nuci Crunch Negrese, Pere în miere și Caramel de nuci de pin cu brânză artizanală, și Miere Nuci Cherry Crunch Chex Mix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180 / gaz
Tăiați perele pe jumătate pe lungime, scoateți miezul (vezi vârful, stânga), apoi acoperiți cu un mic buton de unt și o stropire de condiment mixt. Așezați perele într-un vas de copt puțin adânc, apoi prăjiți timp de 5 minute până când începeți să se înmoaie. Între timp, încălziți mierea și un alt buton de unt într-un castron mare la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Aruncați cu fulgi de porumb și nuci.
Scoateți perele din cuptor, apoi acoperiți cu amestecul de fulgi de porumb. Gatiti inca 5 minute sau pana cand fulgii de porumb capata o culoare aurie bogata. Lăsați să se răcească câteva minute (fulgii de porumb se rumenesc din nou pe măsură ce se răcesc), apoi serviți cald cu înghețată.