Miere-muștar de pui și mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu muștar de miere și merele. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 952 calorii. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, făină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până mere ai putea urma acest curs principal cu Mere De Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pui și mere în sos de muștar de miere, Pui și mere în sos de muștar de miere, și Miere muștar pui prăjit cu mere (Giveaway Post!!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. condimentați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 până la 3 minute, apoi transferați pe o farfurie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături.
Adăugați ceapa și merele în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie usor, aproximativ 4 minute.
Se amestecă bulionul cu muștarul, apoi se adaugă în tigaie și se aduce la fierbere. Aranjați puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Transferați la cuptor și prăjiți până când puiul este gătit, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă untul și făina pentru a forma o pastă. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera puiul, merele și ceapa pe farfurii. Aduceți sucurile de tigaie la foc mic, bateți aproximativ jumătate din amestecul de unt-făină și fierbeți până se îngroașă, 2 minute. Continuați să gătiți, adăugând mai mult din amestecul de unt-făină, după cum este necesar, pentru a face un sos ușor gros. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă peste pui și se presară pătrunjel.
Fotografie de Antonis Achilleos