Miere-muștar de porc cu spanac ofilit

Miere-muștar de porc cu spanac ofilit
Carnea de porc cu muștar de miere cu spanac ofilit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 548 calorii, 3G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați spanacul de frunze, filetul de porc cu aromă de muștar, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de spanac ofilită cu pansament de pui și muștar de miere, Verdeață de toamnă ofilită cu vinetă de muștar de miere, și Scoici cu spanac ofilit și sos de muștar Dijon.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carne de porc și tăiați filetul transversal în bucăți groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Se presară cu piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Îndepărtați carnea de porc, rezervând picături în tigaie. Puneți carnea de porc deoparte și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați suc de lămâie și ceapă verde în tigaie; amestecați spanacul. Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand se incalzeste bine. Aranjați spanacul uniform pe farfurii. Se acoperă uniform cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista