Miere Muștar Bere Brats
Miere muștar bere Brats ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 425 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 236 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, sos de grătar cu muștar de miere, aromă lichidă de fum și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Mustar & Bere Brats, Miere-Muștar Brats, și Miere Muștar Bacon Brats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din bratwurst în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri. Aranjați jumătate din ardeiul verde, ardeiul roșu și ceapa peste ele.
Strat bratwurst rămas peste partea de sus, și de sus cu restul de ardei roșu și verde și ceapă. Aruncați usturoiul și frunzele de dafin. Într-un castron separat, amestecați jumătate din sosul de muștar de miere, fumul lichid și berea.
Se toarnă în aragazul lent.
Adăugați mai multă bere dacă este necesar pentru a acoperi totul în oală. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Scoateți bratwurst din aragazul lent, dar lăsați ceapa și ardeii înăuntru.
Așezați bratwurst pe grătar și ungeți cu o parte din sosul de muștar de miere rămas. Întoarceți ocazional până când este ușor carbonizat.
Așezați bratwurst pe rulouri și folosiți clești pentru a scoate câteva dintre ceapă și ardei din aragazul lent și a le decora peste cârnați. Ceapa și ardeii sunt foarte gustoase, așa că nu uitați această parte!