Miere la grătar și piept de rață glazurat cu Chile
Miere la grătar și Chile-glazurate piept de rață este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sare, jumătăți de piept de rață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar, Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, și Piept de rață glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Combinați amestecul de pulbere de chile și rața într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 2 ore, întorcând sacul ocazional.
Scoateți rața din pungă; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați rața cu sare și piper.
Adăugați rață în tigaie; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Notă de vin: această rață este adaptată pentru un roșu puternic, dar gros, moale, care poate amortiza picantul dulce al păsării. Încercați un malbec Argentinian de top, cum ar fi umplerea gurii 2005 Otello Malbec 2005 de la Mendoza (16 USD). -- Alina Gavril