Miere Hoisin Cotlet De Porc
Miere Hoisin cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 258 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați după dorință, sos hoisin, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin și miere glazurate cotlete de porc, Hoisin Cotlet De Porc La Grătar, și Hoisin Cinci-Spice Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Bateți împreună sosul de stridii, muștarul Dijon, sosul hoisin, ghimbirul, mierea și sosul de soia într-un bol până când sunt combinate; amestecați ceapa verde.
Întindeți aproximativ 1/4 din amestec în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Aranjați Cotletele de porc peste sos într-un singur strat și turnați sosul rămas peste cotlete, acoperindu-le complet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele nu mai sunt roz în centru și sucurile se limpezesc, 30 până la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Ungeti o dată sau de două ori în timp ce coacere.
Scurgeți lichidul din vasul de copt într-o cratiță. Porniți broilerul cuptorului și așezați cotletele sub broiler până se caramelizează și se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Împingeți amidonul de porumb cu apă într-un castron mic și amestecați amestecul în sucurile de tigaie. Setați cratița la foc mediu și aduceți sosul la foc mic, amestecând constant până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.