Miere Hoisin cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 258 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați după dorință, sos hoisin, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin și miere glazurate cotlete de porc, Hoisin Cotlet De Porc La Grătar, și Hoisin Cinci-Spice Cotlet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună sosul de stridii, muștarul Dijon, sosul hoisin, ghimbirul, mierea și sosul de soia într-un bol până când sunt combinate; amestecați ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu Os
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Sos De Stridii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți aproximativ 1/4 din amestec în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Aranjați Cotletele de porc peste sos într-un singur strat și turnați sosul rămas peste cotlete, acoperindu-le complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele nu mai sunt roz în centru și sucurile se limpezesc, 30 până la 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Ungeti o dată sau de două ori în timp ce coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți lichidul din vasul de copt într-o cratiță. Porniți broilerul cuptorului și așezați cotletele sub broiler până se caramelizează și se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Împingeți amidonul de porumb cu apă într-un castron mic și amestecați amestecul în sucurile de tigaie. Setați cratița la foc mediu și aduceți sosul la foc mic, amestecând constant până se îngroașă, 1 până la 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.