Miere Glazurate Muschiulet De Porc

Miere Glazurate Muschiulet De Porc
Miere glazurate muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 583 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 293 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Încercați Miere Glazurate Muschiulet De Porc, Miere Soia Glazurate Muschiulet De Porc, și Miere-Soia Glazurate Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un bol, amestecați mierea, sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați filetele de porc într-o tigaie și prăjiți 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți carnea de porc din cuptor și ungeți cu sosul de miere. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți carnea de porc 45 de minute, ungând ocazional cu sosul de miere, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista