Miere De Tei Fructe Arunca

Miere de tei fructe Toss ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucăți de ananas Dole, Dole, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Miere De Tei Fructe Arunca, Miere-Lime Fructe Dip, și Salată De Fructe De Tei De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul; rezervați 1/4 cană de suc.
Combinați bucățile de ananas, portocalele mandarine, banana, fructele kiwi și căpșunile într-un castron mare de servire.
Se amestecă împreună suc de ananas rezervat, coaja de tei, suc de lămâie și miere în castron mic.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.