Miere De Pui La Cuptor I
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,? Pui la cuptor cu miere aș putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pui, pudră de usturoi, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pui La Cuptor Cu Miere, Pui La Cuptor Cu Miere, și Pui La Cuptor Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Frecați bucățile de pui cu praf de usturoi, sare și piper. Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou cu miere și unt sau margarină, apoi periați acest amestec peste bucățile de pui.
Așezați bucățile de pui, cu pielea în jos, într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede, ungând cu untul sau margarina rămasă. Chiar înainte de servire, întoarceți puiul și coaceți încă 10 până la 15 minute pentru a găti pielea de cealaltă parte.