Miere De Pui La Cuptor

Miere De Pui La Cuptor
Miere de pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. 147 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Încercați Miere De Pui La Cuptor, Miere De Pui La Cuptor, și Miere De Pui La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sânii de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți untul, mierea, muștarul, sarea și pudra de curry împreună într-un bol până se omogenizează; turnați sosul uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
UntUnt
MiereMiere
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește și puiul nu mai este roz în interior, 30 până la 45 de minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista