Miere De Muștar Cotlet De Porc

Miere De Muștar Cotlet De Porc
Miere de muștar cotlet de porc este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 368 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, muștar, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Miere-Muștar Cotlet De Porc, Miere-Muștar Cotlet De Porc, și Miere-muștar cotlet de porc.

Instrucțiuni

1
Amestecați mierea și muștarul împreună într-un bol până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare și așezați Cotletele de porc în untul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Presărați cotletele cu jumătate de praf de usturoi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți cotletele, presărați cu praful de usturoi rămas și Cotletele de prăjit timp de încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți sosul de muștar de miere peste cotlete, întoarceți-le și gătiți timp de 5 minute; întoarceți cotletele pe cealaltă parte și ungeți cu sos de muștar de miere. Gătiti până când cotletele nu mai sunt roz în interior și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unei cotlete citește 165 grade F (75 grade C), încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista