Miere De Migdale Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti cu migdale de miere. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 32 și costă 29 de cenți pe porție. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de lămâie, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti cu miere, anason și migdale, Almond Biscotti, și Almond Biscotti.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în pozițiile medii și superioare și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți împreună untul, ouăle și mierea cu un mixer electric până la crem, aproximativ 3 minute. Bateți în coaja de lămâie și extractul de vanilie.
Adăugați ingrediente uscate și bateți până se combină. Se amestecă migdalele.
Împărțiți aluatul în patru părți egale. Formați fiecare parte într-un jurnal lat de 3 inci.
Periați fiecare buștean cu spălare de ou și presărați generos cu zahăr.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 20 de minute. Scoateți cookie-urile din cuptor și reduceți căldura la 300 F.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați fiecare buștean pe părtinire pentru a forma cookie-uri cu lățimea de 1 inch.
Așezați fursecurile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și coaceți până se prăjesc, încă 15-20 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați pentru o grătar pentru a termina răcirea. Cookie-urile se vor păstra, depozitate într-un recipient etanș, până la 1 săptămână.