Miere de mere unt fasole coapte este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 315 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt de mere de la midii, ceapă, fasole mare de Nord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Unt De Mere Fasole La Cuptor, Miere-Chipotle Fasole Coapte, și Bobby Flay ' s Honey-Rum coapte fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția fasole într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Se toarnă în 2-quart vas de copt sau caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.