Miere De Mere Unt Fasole Coapte

Miere De Mere Unt Fasole Coapte
Miere de mere unt fasole coapte este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 315 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt de mere de la midii, ceapă, fasole mare de Nord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Unt De Mere Fasole La Cuptor, Miere-Chipotle Fasole Coapte, și Bobby Flay ' s Honey-Rum coapte fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția fasole într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Se toarnă în 2-quart vas de copt sau caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista