Miere De Mere Unt Fasole Coapte

Miere De Mere Unt Fasole Coapte
Miere de mere unt fasole coapte este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 315 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt de mere de la midii, ceapă, fasole mare de Nord și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Unt De Mere Fasole La Cuptor, Miere-Chipotle Fasole Coapte, și Bobby Flay ' s Honey-Rum coapte fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția fasole într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se toarnă în 2-quart vas de copt sau caserola.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista