Miere De Mere Coapte
Merele coapte cu miere sunt un desert care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 379 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 154 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, apă, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 36%. Miere De Mere Coapte, Mere coapte de miere de modă veche, și Mere coapte de miere de modă veche sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Îndepărtați merele și îndepărtați coaja din treimea superioară a fiecăruia.
Așezați-le într-un vas de copt și umpleți găurile miezului cu cât mai multe afine.
Între timp, amestecați împreună apa, zahărul brun și mierea într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional pentru a dizolva zahărul și mierea, dacă este necesar. Odată ce se fierbe, se toarnă amestecul peste mere.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, ungând cu sucurile la fiecare 15 până la 20 de minute.
Se servește cu înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru mărul copt. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.