Miere De Ghimbir Fasole Verde
Fasolea verde cu ghimbir cu miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 178 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână miere, usturoi, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Încercați Fasole verde cu vinaigretă de muștar cu miere din 'cartea de bucate cu miere proaspătă', Fasole verde cu susan și ghimbir, și Ghimbir Usturoi Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere; adăugați fasole verde și gătiți până la verde strălucitor și doar fraged, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Încălziți sosul de soia într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul si ghimbirul in sos de soia pana cand sunt parfumate; amestecați mierea.
Adăugați fasole verde și aruncați pentru a acoperi. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 5 minute mai mult.