Miere De Citrice-Pere

Miere De Citrice-Pere
Mierea de citrice-pere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 105 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 37 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine cu mere și pere cu citrice de iarnă condimentată, Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, și Salată mixtă de salată, pere și brânză de capră cu sos de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; amestecați următoarele 3 ingrediente și gătiți, amestecând des, 10 până la 15 minute sau până când perele sunt fragede și sucurile sunt ușor îngroșate și colorate în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de portocală și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3
Se servește cald; sau lăsați să se răcească și păstrați într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
4
Cobbler cu miere de citrice-pere: dublați ingredientele pentru mierea de citrice-pere și pregătiți-vă conform instrucțiunilor într-un cuptor olandez rezistent la cuptor. Desfaceți pachetul de 1/2 (15 uncii) bucăți frigorifice și puneți deasupra amestecului de pere fierbinți în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă RefrigeratăCrustă De Plăcintă Refrigerată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie. Face 8 porții. Pregătire: 25 min., Bucătar: 15 min.,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți: 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista