Miere De Citrice-Pere
Mierea de citrice-pere necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 105 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 37 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți unt, zahăr, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine cu mere și pere cu citrice de iarnă condimentată, Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, și Salată mixtă de salată, pere și brânză de capră cu sos de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; amestecați următoarele 3 ingrediente și gătiți, amestecând des, 10 până la 15 minute sau până când perele sunt fragede și sucurile sunt ușor îngroșate și colorate în caramel.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de portocală și sucul de portocale.
Se servește cald; sau lăsați să se răcească și păstrați într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
Cobbler cu miere de citrice-pere: dublați ingredientele pentru mierea de citrice-pere și pregătiți-vă conform instrucțiunilor într-un cuptor olandez rezistent la cuptor. Desfaceți pachetul de 1/2 (15 uncii) bucăți frigorifice și puneți deasupra amestecului de pere fierbinți în cuptorul olandez.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când crusta este maro aurie. Face 8 porții. Pregătire: 25 min., Bucătar: 15 min.,