Miere Creveți & Mamaliga

Miere Creveți & Mamaliga
Creveții și mămăliga cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, creveți, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți prăjiți (creveți cu apă dulce)/???, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. f (204 buc. c). Ungeți un vas de copt de 8 x 10 inci (20,3 x 25,4 cm). Ungeți o foaie de copt cu margini cu ulei de măsline. Puneți tigăile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Combinați pasta de roșii, mierea, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sosul fierbinte, pudra de usturoi și un vârf sau două de sare într-un castron mediu. Aruncați creveții cu marinada. Puneți vasul deoparte, dându-i o agitare la fiecare câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru mămăligă: aduceți 3 căni de apă rece la fierbere într-o oală medie din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați mămăliga. Gatiti sapte minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
4
Scoateți oala de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Într-un castron mare, amestecați porumbul (complet dezghețat dacă este înghețat), coacăzele, mierea, untul și cimbru. Se amestecă mămăliga și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoacăzeCoacăze
MamaligaMamaliga
UntUnt
MiereMiere
CimbruCimbru
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de mămăligă în vasul de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se întinde uniform cu o spatulă și se introduce la cuptor pentru a coace 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Întindeți amestecul de creveți uniform pe foaia de copt unsă. După ce mămăliga s-a copt 25 de minute, adăugați creveții la cuptor, alături de mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
CrevețiCreveți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Așezați ambele tigăi pe același raft, dacă este posibil; în caz contrar, așezați foaia de copt pe raftul inferior.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți creveții timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți foaia de copt din cuptor și răsturnați toate creveții. Reveniți la cuptor și coaceți încă cinci minute, până când mămăliga se rumeneste ușor și creveții sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
12
Scoateți creveții și mămăliga din cuptor. Pentru a servi, scoateți porții individuale de mămăligă pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați câteva creveți peste fiecare porție, apoi acoperiți cu feta mărunțită, pătrunjel proaspăt și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
CapereCapere
CrevețiCreveți
Brânză FetaBrânză Feta
14
Stropiți cu câteva bici de sos fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
15
Retipărit cu permisiunea de la Homemade Living: păstrarea albinelor cu Ashley English: tot ce trebuie să știți pentru a avea grijă de stupi, a recolta miere și multe altele. Text pentru 2011 de Ashley English. Publicat de Lark Crafts, o divizie a Sterling Publishing Co., Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista