Miere Coriandru Shortbread
Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., miere coriandru Shortbread ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 72. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 1 lingură de coajă din orice combinație de citrice, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine scurtă a milionarului de fistic cu Butterscotch de coriandru, Șuncă Glazurată Cu Miere-Coriandru, și Somon cu glazură de miere-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, mierea, vanilia și coaja de citrice și bateți la viteză mare cu mixerul stand sau mixerul electric portabil până când este complet neted, răzuind bolul și bătătorul, după cum este necesar. În bolul de amestecare separat, bateți sau Cerneți împreună făina, coriandrul și sarea. Cu mixerul oprit, adăugați tot amestecul uscat simultan și bateți la cea mai mică viteză până când se încorporează în mare parte, apoi terminați de pliat manual. Separați în 4 porții egale și bateți fiecare într-un buștean și înfășurați bine în plastic, rulând buștenul în timp ce înfășurați pentru a crea un cilindru uniform. Dați-l la frigider peste noapte sau, dacă vă grăbiți, congelați timp de 1 oră.
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 de foi de copt F. Liniați foile de copt cu hârtie pergament sau Silpats. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați capătul dintr-un buștean și aruncați, apoi tăiați aluatul în runde de 1/4 inch. Pentru a preveni deformarea și aplatizarea cilindrului, rotiți-l puțin cu fiecare felie.
Turnați zahărul în brut într-un castron puțin adânc și rotiți ușor, dar ferm, marginile fiecărui cookie în zahăr pentru a acoperi uniform, apoi așezați 1 inch pe foi. Dacă aluatul este excesiv de moale, dați-l la frigider timp de 5 minute sau până când este ferm înainte de coacere.
Coaceți timp de 10 minute, apoi rotiți și coaceți încă 1
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din foi și de a depozita. Repetați cu aluatul rămas până când totul este copt sau păstrați buștenii de aluat congelator până când este gata de utilizare, până la 1 lună.